miercuri, 24 iunie 2009

Bijuterii pe două roţi


Laurenţiu este un mai vechi coleg de antrenament de la dojo, de-al lui Zsigmond. Pasionat "bijuteriile" pe două roţi. Choppere. Lowridere. Preşedinte al "Carpe Diem RC Mures" (mai pe înţelesul tuturor Carpe Diem Riding Club). Mândru posesor a două asemenea bijuterii.
Dar aceasta este o altă poveste pe care cei curioşi au descoperit-o citind articolul din Motociclismo, ediţia lunii mai. Pentru noi surpriza a venit în momentul în care Laurenţiu ne-a întrebat dacă putem să preluăm partea de fotografie a unui interviu care va apărea într-o revistă de specialitate. "Ok! Uite, o nouă provocare!" ne-am spus noi. Şi am început punerea la punct a părţii teoretice a şedinţei foto. Începând cu alegerea locaţiei (outdoor, bine-nţeles), a orei de începere a shooting-ului. Am ales un decor natural, anume pentru a ilustra ideea de libertate, conceptul de RC.
A venit şi ziua cea mare. Fiecare ne-am pregătit cum am putut. Laurenţiu a pus la punct motocicletele. Noi - cu aparatura foto şi cu împărţirea sarcinilor. O altă surpriză - la locul stabilit pentru shooting ne aştepta şi redactorul revistei... Boon! Am despachetat, am pus luminile în poziţie, şi am inceput cadrele de test. Urmate de cadrele liber alese, şi mai apoi de surprinderea acelor cadre şi detalii solicitate de către redactor. Un scurt bilanţ ar suna cam aşa: două motociclete; doi membri ai Carpe Diem RC Mures; un redactor; doi fotografi; cateva kilograme de echipament fotografic - înca nu deţinem un cântar - (Canon, Canon, Canon, Paul C. Buff , Sigma, iarăşi Canon, Impact, Westcot, Inmedion, iarăşi Canon?...); trei ore de muncă; vreo 400 de carde; o pereche jumătate de jeanşi îvnerziţi în genunchi; doi neuroni morţi; un cot zdrelit. Menţionăm totuşi că nici un animal nu a avut de suferit. Şi două link-uri: un interviu cu Laurenţiu Gliga, respectiv topic-ul Carpe Diem RC Mures de pe motociclism.ro.





Search

Xprime photography © 2008. Template by Dicas Blogger.

SUS