duminică, 10 mai 2009

Adi şi Gabi - part deux ! (2 mai 2009)

Şi uite aşa, încet-încet, a venit şi ziua cea mare pentru Adi şi Gabi. Zi în care au definitivat oficializarea unei frumoase relaţii începute de mai bine de doi ani. Totul a decurs lin, ca într-un vis; şi nu avea cum să fie altfel: toate detaliile stabilite din timp, cu un orar aerisit, fără grabă, fără stres (prea mult). Pentru noi, ca si fotografi, a fost o reală plăcere să imortalizăm întregul eveniment, beneficiind de deplina încredere a mirilor, şi, implicit, de mână liberă în ceea ce priveşte modul de lucru şi organizarea. Aşa că ne-am împărţit "pioniereşte" atribuţiile, unul la mire acasă (Claudiu), unul la mireasă acasă (Zsigmond), unul cu blitzuri şi transmittere (Claudiu), unul cu lumina disponibilă (Zsigmond), unul cu blenda (Claudiu), unul cu căratul stativelor (Zsigmond).
Şi am constatat că a fost bine. Totul a mers ca pe roate, cursiv, fără sincope, aşa cum trebuie să meargă lucrurile într-o echipă. Noi zicem că rezultatul a fost pe măsura mobilizării, mirii ne aprobă, va oferim şi vouă o serie de cadre spre "degustare", urmează cât de repede albumul, aici.


































2 Comentarii:

Artemis spunea...

imi place !:) ...mai ales ca nu sunt pozele acelea gen "tipar" pe care le fac toti fotografii plictisiti :) ...la nunti ,apreciez mult asta la tine ,zsiga ! :)

Traian spunea...

Deosebite fotografii, nu vezi asa ceva la orice nunta. Bravo!

Trimiteți un comentariu

Search

Xprime photography © 2008. Template by Dicas Blogger.

SUS