miercuri, 18 mai 2011

Preshooting - Mihaela și Claudiu

Pe cei doi i-am cunoscut cu ceva timp în urmă, la realizarea unei ședinte foto pentru Mihaela. Relația noastră a evoluat treptat și sigur ajungând să ni se ofere încrederea de a fi fotografii lor la nunta ce urma să aibă loc în 5 iunie 2010. Cei doi, implicați la maxim în antrenarea copiilor în tainele și plăcerile oferite de jocul cu mingea numit handbal, ne-au câștigat simpatia foarte ușor, lucru întărit doar într-o relație cu comunicare deschisă... Dar parcă trebuia să scriu acum despre preeshooting... Așa!

Ziua în pricină a fost planificată din timp, ca și locația, de altfel... Cetatea din Saschiz. Sau ce a mai rămas din ea, mai bine zis... Un loc retrâs în vârful dealului, unde se poate ajunge după douazeci de minute de mers pe jos, dar plăcerea vizuală ce ni sa oferit drept recompensă a fost pe măsura efortului, zic eu. Shooting-ul a decurs în conformitate cu planul de acasă.... Adică roșu, fun, și relaxare. Nici ploaia care ne-a surprins nu ne-a deranjat de loc, ba chiar a fost nostim s-o vedem pe Bella udă leoarcă cu ce ochii sorbea activitatea noastră... Nu cred că am accentuat destul nevoia acestor preshoting-uri care, pe lângă crearea unei legături de încredere, ne oferă nouă, fotografilor, prilejul de a studia clienții din punct de vedere fotografic, iar clienților le oferă șansa de a întelege ce anume le cerem lor pentru ziua nunții... Adică să fie mire și mireasă, și să se relaxeze.... Să savureze ziua, s-o trăiască din plin, să aibă încredere în noi, și să nu ne caute din priviri pentru a-I fotografia. Chiar dacă ei nu ne văd în timpul nunții, noi suntem acolo, pândim, surprindem și documentăm!

PS: varianta scurtă a textului de mai sus este: mașină, râsete, aripioare picante cu sos, cățărare, iarbă mare, ziduri, roșu, Bella, râsete, poze, râsete, alte fotografii, ploaie, râsete, Bella udă leoarcă, râsete... coborâre, mașină, relaxare, acasă.


Esti primul comentator

Trimiteți un comentariu

Search

Xprime photography © 2008. Template by Dicas Blogger.

SUS